Olika vägar för unga att må bra

Daiva Daukantaite talar på Crafoords vetenskapslunch. Foto: Youtube.

Daiva Daukantaitė, docent vid Institutionen för psykologi, har pratat på en av Crafoords vetenskapsluncher på temat "Olika vägar för unga att må bra".

Crafoords vetenskapsluncher är en serie föreläsningar som lyfter fram forskning som har fått anslag från Crafoordska stiftelsen.

Crafoords vetenskapsluncher | Lunds universitet

Daiva Daukantaité — Lund University

ViS: Välbefinnande i skolan | Institutionen för psykologi (lu.se)