Ny handledarutbildning i psykoterapi för psykoterapeuter

Man vägleder kille via datorsamtal. Foto: Pexels.

Våren 2022 kommer Institutionen för psykologi att starta upp en handledarutbildning för legitimerade psykoterapeuter.

Kursen ges som en fortbildningskurs i syfte att ge behörighet att handleda i psykoterapi för dig som har en psykoterapeutexamen med kognitiv beteendeterapeutisk, psykodynamisk eller familjeterapeutisk inriktning och legitimation som psykoterapeut.

Ansökningsperioden är den 16 augusti-15 september.

Handledarutbildning i psykoterapi, 45 högskolepoäng