Debatt: ”Anknytningen borde ha avgjort treåringens fall”

Tim. Foto: Svenska dagbladet/Jacob Zocherman

Har migrations­myndigheterna till fullo förstått vidden av de risker som beslutet i fallet med treårige Tim innebär för ett barns hälsa och utveckling? Den frågan ställer forskare och psykologer.

Bland de många debattörerna ingår bland annat Elia Psouni, docent i psykologi och Sabina Gušić, doktor i psykologi från Lunds universitet.

Debattörer: Anknytningen borde ha avgjort treåringens fall | SvD

Elia Psouni - Lund University