Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Covid-19: Stegvis återgång hösten 2021

Foto av kvinna som biter på en penna vid sin dator.

Information till dig som studerar vid Institutionen för psykologi.

Lunds universitet följer regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset/covid-19. På denna sida hittar du information om vad som gäller för undervisningen vid Institutionen för psykologi.

Undervisning, examination och fysiska möten – stegvis återgång hösten 2021

Universitetet har 2021-06-17 beslutat att under hösten 2021 stegvis återgå till utbildning utan restriktioner. Återgången ska genomföras utifrån respektive verksamhets förutsättningar och med hänsyn till regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vaccination mot Covid-19

Alla studenter i Skåne har möjlighet att vaccinera sig kostnadsfritt. Det gäller även dig som är inflyttad från en annan region.

Om du har tagit din första dos i en annan region har du möjlighet att ta din andra dos i Skåne.
Om du inte hunnit ta första dosen i din hemregion går det bra att ta den också i Skåne.

Med anledning av coronaviruset/covid-19  – Lunds universitet

Covid-19 och vårterminen 2021 – Samhällsvetenskapliga fakulteten