Covid-19: 1 november är vi tillbaka på campus

Foto av kvinna som biter på en penna vid sin dator.

Information till dig som studerar vid Institutionen för psykologi.

Undervisning, examination och fysiska möten – både på plats och digitalt

Från och med den 1 november återgår universitetet till en verksamhet utan begränsningar av coronarestriktioner. Detta gäller enligt rektors beslut från den 17 juni 2021 och innebär att verksamheten som utgångspunkt ska bedrivas på campus. För utbildning där särskilda skäl föreligger kan återgången vara genomförd senast den 16 januari 2022.

Lunds universitet följer regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av coronaviruset/covid-19. På denna sida hittar du information om vad som gäller för undervisningen vid Institutionen för psykologi.

Vaccination mot Covid-19

Alla studenter i Skåne har möjlighet att vaccinera sig kostnadsfritt. Det gäller även dig som är inflyttad från en annan region.

Om du har tagit din första dos i en annan region har du möjlighet att ta din andra dos i Skåne.
Om du inte hunnit ta första dosen i din hemregion går det bra att ta den också i Skåne.

Med anledning av coronaviruset/covid-19  – Lunds universitet

Covid-19 och vårterminen 2021 – Samhällsvetenskapliga fakulteten