Vill du uppsatssamarbeta med oss?

Institutionen för psykologi tar emot uppsatsförslag från företag, myndigheter och andra organisationer.

Varje termin skriver ett stort antal studenter sina examensarbeten vid Institutionen för psykologi.

Många av dem är intresserade av att skriva sina arbeten i samarbete med externa myndigheter, företag och andra organisationer kring psykologiska frågeställningar med aktualitet i organisationernas verksamheter.

Vi välkomnar därför förslag från externa aktörer på studier och projekt som skulle kunna genomföras som examensarbeten inom ämnet psykologi. Det vi kan erbjuda är psykologisk specialkunskap och ett vetenskapligt tillvägagångssätt för att utreda, förstå och belysa olika problemställningar.

Uppsatssamarbete