Parapsykologiska fenomen i American Psychologist

Professor Etzel Cardeña skriver om parapsykologiska fenomen i tidningen American Psychologist.

Professor Etzel Cardeña har skrivit en översyn av försöksbelägg för parapsykologiska fenomen, som har publicerats i American Psychologist, American Psychological Associations officiella tidskrift. Det är världens största psykologiska förening. Artikeln drar slutsatsen att:

Etzel Cardeña – Lunds universitets forskningsportal

American Psychologist – APA.org (Nytt fönster)

In English:

A review of the experimental evidence for parapsychological phenomena by Etzel Cardeña was just published in American Psychologist, the official journal of the American Psychological Association, the world's largest psychological association. The review concludes that “The evidence provides cumulative support for the reality of psi... [and] is comparable to that for established phenomena in psychology and other disciplines.”

2018-07-18
Post doc at St Jude Children’s Research Hospital
2018-06-21
Anslag från Crafoordska Stiftelsen
2018-06-18
3,3 miljoner till förbättrad diagnostisering av mental hälsa med artificiell intelligens
2018-06-13
Debatt: Vi kan bättre än så, kvinnolobbyn!
2018-06-07
Lärare behöver hjälp att värna sin tid