Elinor Schad andre vice ordförande i Psykologförbundet

Doktorand Elinor Schad är sedan årsskiftet andre vice ordförande i Psykologförbundet.

–Jag tror att psykologer på alla nivåer behöver bli ännu mer synliga i sammanhang där psykisk hälsa och ohälsa beslutas kring och debatteras – och där har Psykologförbundet och förbundsstyrelsen en viktig roll. För mig är det just kombinationen av professionsfrågor och fackliga frågor som gör arbetet extra spännande. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet från kommunal förskola och skola och från universitetet, säger Elinor Schad till Psykolotidningen.

"Föryngring och ökad professionalisering – men etnisk mångfald saknas" - Psykologtidningen (Nytt fönster)

Elinor Schad - Lunds universitets forskningsportal (Nytt fönster)

Elinor Schad

2018-02-21