Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Avhandling om projektet Sol-2

Under de kommande åren kommer det skrivas en avhandling om Projektet Sol-2, som handlar om självkänsla och livssituation hos unga vuxna. 

Sol 2 föregås av projektet Sol som handlade om självkänsla och livssituation hos tonåringar, som genomfördes 2006-2009. Sol-2 tar istället upp självkänsla och livssituation hos unga vuxna. Det var för två år sedan som Forte, Forskning för hälsa, arbetsliv och välfärd beviljade anslag till SOL-2. Den första publikationen inom projektet publicerades i november förra året. 

Det är Benjamin Claréus som nu påbörjar sin fyra-åriga forskarutbildning med att skriva en avhandling om Sol-2. Benjamin examinerades från masterprogrammet i psykologi i januari 2017 och har sedan dess arbetat som projektassistent för SOL-2.

Projekt Sol

Projekt Sol-2