Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Inför HT2017

Kontroll av behörighet för uppflyttning inför ht17 ska lämnas in av samtliga studenter för uppflyttning till te 2 - te 10.


Blanketten ska lämnas in senast onsdag 10 maj kl 12.00 till PSPs exp.

Anmälningsblankett pdf

Villkor för uppflyttning till te 2 - te 10
Den obligatorisk kontrollen sker inför en hösttermin. Om du har rester så tänk på att planera dina studier så att du uppfyller villkoren för uppflyttning inför ht17.


Ska du göra studieuppehåll under ht17? Detta ska i så fall anmälas till studievägledare snarast möjligt på särskild blankett.


Preliminära scheman för ht17 beräknas bli klara och utlagda på hemsidan i början av juni; eventuella ändringar av kurslitteraturlistor läggs också ut i början av juni.

Höstterminen startar officiellt måndag 28 augusti och slutar 14 januari 2018, så sista dag för undervisning blir fredag 12 januari.

För att bli registrerad krävs (förutom behörighet) närvaro vid intro/första föreläsning, eller att man kommer till exp och säger till, så snart man är på plats. Vi använder inte webregistrering.

 

 

ANSVARIG LÄRARE

Här är en förteckning över delkurser och kurser och vilka lärare som är ansvariga HT17 pdf

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy.lu.se