Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Experimentdatabasen

Välkommen till vår experimentdatabas!
Vi välkomnar alla att delta i våra forskninggsstudier. Institutionen för psykologi bedriver aktivt forskning inom ett flertal områden och du kan bidra till forskningen genom att delta i våra studier. Ditt deltagande är viktigt för oss!
Det är enkelt och roligt att delta i studier!

Institutionen för psykologis experimentdatabas  

Instruktionsvideo för experimentdatabasen på Youtube

Skapa ett konto

När du skapat kontot, kan du se vilka experiment som pågår just nu. Du får reda på information om de studier som du är intresserad av, till exempel:

  • vad det är för slags studie
  • vad som krävs för att delta
  • hur lång tid experimentet tar
  • vilken ersättning som utgår
  • var det genomförs.

Du kan sedan välja när du är tillgänglig för att delta. Du får ett påminnelsemejl om din medverkan dagen innan experimentet.

Du bestämmer!

Du bestämmer själv vilken eller vilka experiment som du vill delta i. En gång i månaden kommer du att få ett mejl med aktuella studier. Utöver det månatliga mejlet, kan du bara bli kontaktad av en forskare sålänge du anmält dig till deras studie. Du blir alltså inte kontaktad och tillfrågad om att delta i en studie som du inte själv anmält dig till.

Om du vill gå ur

Om du skulle vilja avsluta ditt konto i experimentsdatabasen, mejlar du bara administratören, Emelie.Stiernstromer [at] psy.lu.se. Ditt konto kommer då att raderas och du kommer inte att få mejl om kommande studier. 

Sidansvarig:

Jag vill delta i psykologiforskning!

Kontakt

Emelie S. Stiernströmer

+46 (0) 46-222 80 56
emelie.stiernstromer [at] psy.lu.se

Institutionen för psykologi
Box 213, 221 00  LUND
Telefon: 046-222 00 00
webb [at] psy.lu.se