Lunds universitet firar 350 år. Läs mer på lu.se

Artist as Seer

Professor Etzel Cardeña will discuss the relation between various movements in art and alternate states of consciousness and ostensible psi phenomena.

As part of Lund University's 350 year celebration, Professor Etzel Cardeña will discuss the relation between various movements in art (romanticism, symbolism, abstractionism, and, above all, surrealism) and alternate states of consciousness and ostensible psi phenomena. He will also review research suggesting that artists have greater psi ability than the average individual and speculate why this may be so. Held in English at Edens hörshall kl 18:00.

Etzel Cardeãs research – Lund university research portal

Etzel

2017-09-11
Mejla oss från era studentkonton!
2017-09-11
”Fattiga är lata och tänker kortsiktigt” - en fördom även bland svenskar
2017-08-28
Artist as Seer